Siste hausting

I dag klargjorde med terrassen for vinteren og hausta dei siste cherrytomaten. Tomatprosjektet gjekk over all forventning sett i samanheng med at det vart ein grå og regnfull somar. Me har ete tomatene etterkvart som dei vart modne, men fleire av tomaten vart likevel ikkje raude og spørsmålet er no; kva gjer me med dei? Skal me sylte dei og ha dei til kjøtrettar i vinter? Er det andre ting ein kan gjere? Enn så lenge ligg dei saman med nokre eple i forhåpning om at dei skal bli raude over natta. 😀

One thought on “Siste hausting

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s