SüdØst Asian Crossover

  

  

I går vart det kulturell start på helga med besøk på Astrup Fearnley-museet og SüdØst Asian Crossover på Grünerløkka. Kunsten på Tjuvholmen var vakker, provoserande, spanande, ubehageleg. Ja. Akkuret slik moderne kunst skal vere.

SüdØst levde opp til forventningane til dei grader! Nydeleg mat, fine lokale og god service. Filosofien bak restauranten er å blande europeisk og asitiask matkultur. Eg og ei venninne bestilte ein sjurettars delemeny (Yin, 395,- per pers). Her får ein eit tverrsnitt av heile menyen og det var mange høgdepunkt. Forretten New Style Sashimi, oksecarpaccioen med thaipesto og mørk sjokolademousse og kokossorbet var gjerne dei største. Dersom ein skal innom på ein fredagskveld (eller torsdag eller laurdag), er det nok lurt å bestille bord.

Forrige fredag var me på Olympen som òg var ei veldig kjekk og velsmakande oppleving.

Har de andre tips til kor ein bør ut og ete i Oslo-området?

/ Inga, -som har rumlande mage igjen og bør tenkje på å lage frukost (men då crossover-fri) 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s