Fugl Fønix

Me er på O’Vestland Vestland denne helga. Heimbygda viste seg frå si beste side med litt nysnø, sol og blikkstille fjord. Etter kald tur rundt Osnes vart det blinis med kaviar og blåbærsuppe til dessert på Fønix. Godt!!

Fønix har hatt særs spanande menyar det siste året og det er stadig mykje nytt og freistande når ein kjem innom. Det er veldig veldig kjekt å ha ein slik god matstad i bygda. All ære til folka som jobbar der og eldsjelene bak!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s