Glasurgenerasjonen vol. 2

Eg er ikkje heilt dreven på kakepynting. I tillegg tykkjer eg ofte at muffins utan glasur er det beste. Mest sannsynleg er det for å legitimere eit langt større inntak av glasurlause muffins ved å innbille meg at dei er hakket sunnare… kremt.

Då eg skulle ha konditorar på besøk måtte eg difor innom Traktøren på førehand for å hamstre litt saker. Eg vart overvelda over kor mykje rart ein kan få tak i. Mellom anna glittergelè (!). Eg kom heim med nokre i ulike fargar og dei slo veldig an. Glitter gjer jo det meste enda meir festleg!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s