Restitusjonsdrikk av den tradisjonelle sorten og Halloween-stemning på kjøkenet

   

Då eg budde i Tyskland drakk vertsfamilien min ofte Vitamalz, òg kalla Kinderbier, etter trening. Det gir rask energi og inneheld mykje b-vitamin. Eg oppdaga for nokre veker sidan at norsk vørterøl smakar heilt likt og har nokonlunde det same næringsinnhaldet. Vørterøl har òg tradisjonelt sett vore ein sportsdrikk. Eg har drukke Aass sin versjon nokre gonger etter trening og det er super etterpå-drikk. Kvifor styre med proteinshaker og Powerade når ein kan drikke ei iskald og naturleg vørterøl? Eg er herved hekta og vørterøl er blitt fast inventar i kjøleskapet!

Elles vart det brått Halloween-stemning på kjøkenet i kveld. Eg har blodraude hender grunna lite skummel raudbetskrelling. Eg held på å bruke opp ingrediensene i kjøleskapet før neste vekeshandel. Raudbetane måtte til pers, -og det på litt utradisjonelt vis. Eg seier berre; raudbet + sjokolade = sant! Oppskrift kjem om nokre dagar. 🙂

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s