Nordic Grip Mini

No når det vert mørkt, glatt og kaldt finst det ofte mange unnskyldningar for å droppe treningsturen utandørs. Det er det ingen grunn til! Med ull innerst, refleks og eit par brodder er det berre til å springe ut døra. Eg har kjøpt eit par brodder frå Nordic Grip. Dette er mini-versjonen som ein kan tre på alle slags sko, -til og med høge hælar! Det er kort og godt eit par strikkar som ein trer på framdelen av kvar sin sko. Dei to piggane bidrar til langt betre fotfeste og fastare fraspark når ein spring på glatta. Eg hadde meg ein times tur på glatta i kveld og dei fungerte like fint på isete asfalt som på snødekte grusvegar. Genialt!

/Inga, som likar særs godt at Nordic Grip-produkta er ei norsk oppfinning. 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s