Frå husmann til greve

   

I helga baka eg bagels til frukost. Dei vart nøytrale som forrige gong men med ulik topping. Eg nytta valmuefrø, gresskarkjerner, sesamfrø og finhakka sjalottlauk. Bagelsane med sjalottlauk var himmelske med leverpostei. Nysteikt gjærbakst er nok noko av det beste som finst. Neste gong trur eg eg må prøve rosin- og kanelvarianten.

Her blir det diverre berre brødbaking i helgene eller når me har gjester. Det går unna så lite brød til kvardags då det vanlegvis er havregraut til frukost og berre ein av oss må ha med lunch på jobben. Det er ikkje så festleg å kaste tørt brød gong på gong. Då er det betre å ete som husmenn i vekene og som grevar i helgane 😉

I morgon står fisk på menyen, og eg legg ut oppskrift om det vert ein suksess!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s