Sei: Klementiiiiiiiiiiin

   

   

Her er det søndagskontor i heimen. Det går fin-fint når ein har fyr i peisen, melisdryss utanføre vindauget og kaffi med ein god skvett h-mjølk i koppen. Innimellom kommentarskriving blir det tid til litt matsysler. No om dagen er det nærare bestemt klementinene som står i hovudet på meg. Klementiner er noko av det beste eg veit. Butikkane bugner over av dei søte sitrusfruktene, og det gir førjulstemning. Sjølv om dei er utruleg gode for seg sjølv, har eg tenkt å kokkelere litt med dei no før jul. Dersom det blir nokre gode resultat, legg eg dei ut her.

I mens et eg klementiner au naturel til den store gullmedaljen medan eg gler meg til meir førjulsstemning med Nøtteknekkeren i kveld.

Ha ein framifrå søndag!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s