Mathallen

20121129-062920.jpg

I går var eg i Mathallen i anledning kaffikakefinalen. Det var ufatteleg kjekt! Ikkje berre var det mange flotte kaker, der var mange flotte matbloggarar der og. Det var veldig morosamt å preike mat og fotografering ein heil kveld.

Flotte Liv frå Superwoman stakk av med sigeren med sjokolademoussekaka si. Den såg heilt himmelsk ut, så den må nok prøvast snarast mogleg. Konkurransen var sponsa av Nescafé, og samtlege finaledeltakarar mottok ein kapselmaskin i premie.

20121129-062932.jpgIna frå Mat på bordet er ein av driftarane av Matbloggsentralen. Eg har lese bloggen hennar i fleire år, så det var veldig hyggeleg å møte henne. Kjekk og proff, -akkurat som på bloggen. 🙂

20121129-062939.jpgDet var andre gongen eg var i mathallen, og den er kort og godt feiande fin. Eg anbefaler alle å ta turen innom om de ikkje har vore der enda. Mykje godt i både vått og tørt og flinke, kunnskapsrike folk.

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s