Nyttige fjøler

DSC_0052 5

Gåvetips til dei som har alt, men likevel ikkje; små brødfjøler! Eg brukar mine mykje. Dei er supre til brød og flatbrød når ein har suppe, gryter eller annan middagsmat.

DSC_0054 6

Tre er nok det finaste materialet som finst og når fjølene i tillegg er laga av frukttre frå Hardanger (la oss håpe det var gamle, ubrukelege tre), er det ekstra stas. Teak nei takk. Eg tek heller eit pæretre!

DSC_0056 6

3 thoughts on “Nyttige fjøler

  1. åh! sånne har eg leita ganske lenge etter faktisk. eg synst alle eg finn er så stygge :p kor har du fått tak i dei hen? 🙂

  2. Eg fekk dei til jul av mor mi! Trur ho hadde kjøpt dei på ein julemarknad i heimbygda mi. Ragde design ligg i Odda, men det går sikkert an å ringe dit og bestille. Elles har eg nokre andre fjøler frå før, som eg kjøpte på Rakfiskfestival på Fagernes. Eg vil tru festivalar av ulike slag, marknadar og loppemarknadar er lure stader å leite.

    Dei eg har frå før er heilt vanlege, rektangulære fjøler, så det var ekstra stas å få nokre av verkeleg fint treverk og med fin form!

    Lukke til! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s