Kalde hjarter for å feire varme hjarter

DSC_0460   DSC_0459

Fastelaven og morsdag på same dagen! På dagar som denne skulle eg så inderleg ynskje eg budde nærare foreldre og besteforeldre. Det er så mykje meir koseleg å feire saman.

Planen i dag var å bake berlinerbollar i staden for fastelavensbollar, men då det prosjektet hamna i grøfta (notat til meg sjølv: slike prosjekt går av ein eller annan grunn aldri etter planen første gongen), måtte eg ty til ein plan B.

DSC_0452

Eg dro innom den søndagsopne butikken for å handle mjøl i føremiddag. Heldigvis var køen såpass lang at eg surfa innom Instagram medan eg sto og venta. Der kom eg over Susanne Kaluza sine geniale youghurthjarter. Eg raska med meg ein boks skogsbæryoughurt for å prøve heime.

Youghurt med smak tykkjer eg ofte er alt for søtt til å brukast til frukost. Det passar langt betre som dessert. Difor er desse små ishjartene geniale som snop eller som minidessert. Samstundes som dei inneheld sukker, vil eg tru dei er hakket sunnare enn anna godis. Fyll små former med youghurt og sett dei i fryseboksen i ein time. Eg brukar desse formene.

Nyt youghurthjartene som dei er, eller smelt litt sjokolade og lag sjokoladetrekk. Enkelt, friskt og godt!

DSC_0444

Kjære mamma og alle andre fine mødre der ute; gratulerer med dagen! Ikkje bekymre dykk så mykje, -de gjer allereie ein storslagen jobb! Hugs det.

/Inga

3 thoughts on “Kalde hjarter for å feire varme hjarter

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s