Mannesalat og kvardag

20130403-192005.jpg

Det har vore ein liten notisbok-pause dei siste vekene. No er eg tilbake og det er jommen kvardagen óg. Etter mykje farting både innland og utland i det siste, skulle ein tru det vart skikkeleg kvardagsblues i dag. Det vart det likevel ikkje! Ihvertfall ikkje då mannen laga mannesalat. Det er kort og godt ein «man tager hva man haver-salat». Eventuelt putter ein alt som er godt i handlekorga og blandar det i ein salat når ein kjem heim. Det vert som oftast eit særs mettande måltid. Difor namnet «mannesalat».

No skin sola fortsatt og klokka er snart åtte. Det er kvardagsluksus. Eg ser fram mot ein travel men fin vår, med forhåpentlegvis mange innlegg på Notisboka og oppdateringar på shoppestoppen. -Ja, for den går framleis som det suser!

/Inga

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s