Mormortid er mat for sjela

20130609-193110.jpgEksamen er levert og eg har dei siste dagane hatt besøk av mormor. Det har vore som balsam for sjela. No har ho reist vidare på turné men kryssord, liljer og godstemning ligg att.

No er eg full av energi igjen og klar for innspurt på jobben før somarferie. Innimellom vert det (forhåpentlegvis) meir tid til kokkelering og skriverier her inne, -for det gir også mykje energi!

Håpar de alle har hatt ei nydeleg helg!

/Inga

2 thoughts on “Mormortid er mat for sjela

  1. Så koselig med besøk. Jeg mistet mormoren min i julen, og savnet er fortsatt stort. Jeg skrev brev til min bestemor for ikke lenge siden, og det syns jeg(og hun) er så koselig 🙂 Og gratulerer med ferdig eksamen. Jeg har min siste lesedag i morgen, før det blir sommerferie tirsdag kl 13.00(senest). Det skal bli sååå godt!

    1. Huff. Kondolerer! Slikt er alltid trist. Morfar gjekk bort i påsken og det er framleis frykteleg trist og rart å tenkje på at han ikkje er her lenger. Då er det godt å ha gode minne og ei mormor (eller bestemor) igjen! Så fint det høyres ut å skrive brev. Det burde ein ha gjort langt oftare!

      Lukke til med innspurten! No er det snart ferie! 😉

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s