Shoppestopp 2013 / Juni

Dagens outfit somaren 2013.
Dagens outfit somaren 2013.

Juni vart månaden kor humpen byrja å vokse, kor eg hadde bursdag og kor eg fekk somarferie. Dette førte til fylgjande shoppestopp-observasjonar:

  • Sjølv om magen ikkje kjem så raskt når ein har lang rygg, vert t-skjortene likevel farleg korte. Eg har difor måtte legge bort flesteparten av t-skjortene mine allereie då eg fekk ein heil del uønska cropping-situasjonar. Magetopp er for alle uansett kva Signy Fardal måtte meine, men frostpinnar som meg trivst helst utan trekk på magen.
  • Bursdag er ein fin ting når ein har shoppestopp. Plutseleg kom det fleire nye gravidvennlege plagg i klesskapet frå snille folk som tykkjer det er alt for gale at ein ikkje har noko å vekse i. Kjekt!

20130709-120151.jpg

  • Det vert så uendeleg mykje meir stas å pynte seg når ein har shoppestopp.  Eg veit ikkje heilt kvifor. Kanskje fordi ein nyttar klede og sko ein ikkje brukar i kvardagen? Høghæla sko, reine klede, nyvaska hår(!) og litt parfyme, er alt som skal til for at eg kjenner meg hakket meir pynta. Det enkle er ofte det beste og godt er det.

20130709-120533.jpg

  • Somarferie er genialt for oss shoppestopparar. Det er varmare i veret og ein treng mindre klede. I tillegg kan ein byte ut stryking av skjorter og matching, med treningsklede, klogger og jordete jeans heile dagen. Det har vore min uniform dei siste vekene og har ført til at shoppestopprosjketet heilt har gått i gløymeboka. Kva ein har på seg hamnar kort og godt langt ned på prioriteringslista når ein har slakk somarferiestil!

20130709-120525.jpg

  • Det er litt nedtur når ein finn eit fin-fint skjørt bakerst i skapet som ein tek på seg til somarfesten, og ender opp med å søle diesel over heile skjørtet på vegen dit. Eg gjekk rundt og lukta bilverkstad heile kvelden, men pytt pytt. Ein hadde det moro lell! Det er tross alt berre eit skjørt! (Skjørtet fekk overnatte i ei bøtte med vatn og Zalo. Eg satsar på at det gjorde susen).

/Inga som er i somarferiemodus og som difor ikkje heilt heng med i kalenderen.

3 thoughts on “Shoppestopp 2013 / Juni

  1. Syns det øverste bildet der er mat for sjela. Og det hadde jeg aldri tenkt på før, men nyvasket hår spiller en stor rolle når det gjelder om man føler seg fin eller ikke. Min mat for sjela for tiden er for resten Cæur(eller Coeur) de Pirate sin cd Blonde. Håper du har en fin sommer 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s