Takk!

Eg, Will og Kate tykkjer de er nokre finingar!
Eg, Will og Kate tykkjer de er nokre finingar!

Ofte gjer de meg heilt varm om hjarta. Fordi de til stadighet (og i aukande antal) klikkar dykk innom notisboka mi, til tross for ujamn oppdatering. Fordi de legg igjen uendeleg fine kommentarar som gjer blogginga til tovegskommunikasjon og ikkje berre einvegs. Fordi det til og med hender de anbefaler meg vidare som mymleen gjorde på den ultrafine bloggen sin i går. Slikt gjer meg veldig glad og gir meg lyst til å skrive oftare og meir om shoppestopp, grøn kvardag og gladmat.

TAKK for at de er slike finingar!

/Inga

P.S. Eg legg ut alle innlegga mine på Facebook-sida mi her og oppdaterer stadig vekk om småsaker på Instagram-kontoen min her. Fylg meg gjerne for hyppigare oppdateringar.

6 thoughts on “Takk!

  1. Takk for sist, var så hyggelig å treffe deg i Bryllupet. Du har en super flott blogg, er allerede inspirert til å panere hverdagen 😉 såååå så godt ut. Gleder meg til å følge deg videre her på bloggen 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s