Guten Rutsch!

2013-12-31 03.29.54

Godt nytt år! Takk for det gamle, for at de kikar innom og legg igjen fine og interessante ord! Det er alltid så meiningsfullt det de skriv og eg gler meg over tipsa, erfaringane og meiningane som dukkar opp i kommentarfeltet med jamne mellomrom. De er nokre finingar!

Shoppestoppåret 2013 er over og det har vore eit tankevekkande prosjekt. Ein meir utfyllande rapport kjem i dagane som kjem.

No vonar eg alle hadde ein «guten Rutsch» inn i det nye året og at 2014 blir eit år fylt med mange morosame, interessante og fine hendingar for dykk alle. Eg startar året med nokre estetiske endringar på bloggen, men innhaldet vil fortsatt bære preg av ad hoc-blogging om grøn kvardag og gladmat.

Ovanfor ser det eit bilete frå nyttårsførebuingane mine; dypping av ballongar i sjokolade (!). Kva det gjekk ut på kjem i ein eigen post.

Ha ein fin-fin 2. januardag!

/Inga

4 thoughts on “Guten Rutsch!

  1. Godt nyttår på etterskudd!Det er alltid så koselig å stikke innom her, og jeg er glad jeg datt innom en gang i 2013. Jeg gleder meg til shoppestopp innlegg og andre fine innlegg 🙂

    1. Takk for dei fine orda du alltid legg igjen! Det er så utruleg hyggeleg. 🙂 velkommen innom i det nye, fine året me har starta på!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s