Lurt hjelpemiddel til vekeshandelen

DSC_0139

Det er veldig kjekt å lage mat, men dei tidkrevjande prosjekta vert fort lagt til helgene. I kvardagen går det litt fort i svingane og då er det fin-fint med middagar som er kjappe å lage. Mettar middagen magane rundt bordet, er den nokonlunde sunn og inneheld den litt grønt, -ja då kallar me det ein braksuksess!

DSC_0126

Det siste halvåret er eg blitt veldig glad i dei små oppskriftsheftene som nesten alle matvarekjedene har gratis i butikkane. Dei inneheld gode oppskrifter som er både sunne, enkle og kjappe å lage. Då dei tek utgangspunkt i ingredienser som ein finn i vanlege matvarebutikkar, vert det lettare å planlegge middagar og ta ein vekeshandel.

DSC_0130

I tillegg finn ein ofte lure tips til korleis ein kan gjere enkel mat litt meir fancy!

– Som til dømes oppskjærte skiver av pære med blåmuggost, valnøtter og honning. Nokre få, enkle ingredienser som likevel ser kjempefint ut på eit ostebord, som ein aperitiff eller som kos til fredagsrekka.

Dette tipset kom eg over i eit hefte frå Kiwi og det var himmelsk godt! Det fekk forøvrig full pott hjå Walters mandler-smakslauken min, og DÅ er det jo bra! 😉

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s