GRØN GÅVE TIL DEI SMÅ

DSC_0254

Me har nokre fine, små familiemedlem rett borti nabolaget som har bursdag som perler på snor denne tida på året. Likevel kan det av og til vere ei utfordring å komme på gode gåveidear til dei og andre born. Ungar i dag har som oftast det dei treng og det kan vere kinkig å henge med på kva dei interesserer seg for til ei kvar tid.

Før jul les ein ofte om grøne gåvetips til vaksne. Det er ofte ei oppleving eller noko som smakar godt. Kvifor ikkje gi det same til born?

Dette året vert det difor gåvekort på Drammen kino for alle tre. Ei gåve som ein kan gle seg til å «opne» også etter at bursdagskaka er oppeten og lysa brunne ut. -Like moro for treåringen som akkurat har debutert på kino, som til elleveåringen som har byrja å gå aleine med vener.

Har du nokre tips til grøne gåver til born?

/Inga

 

4 thoughts on “GRØN GÅVE TIL DEI SMÅ

  1. Kinogavekort er genialt! Det har jeg kjøpt til voksne, men ser for meg at det er enda gøyere for barn som ikke like lett kan dra kortet og kjøpe billet selv:) Ellers så syns jeg at klippekort/gavekort i svømmehallen, alpinbakken, dyreparken osv er geniale gaver. Jeg har også strikket/heklet litt til min nevø, og hamstret fine barnebøker på loppis. Det er ekstra befriende når foreldrene selv er opptatt av å kjøpe mye brukt for å spare miljøet(noen ganger «tør» jeg ikke gi brukt i tilfelle foreldrene rynker på nesen av det, ungene blir jo som regel like glad).

  2. Kom over bloggen din (igjen har jeg følelsen av, men er jammen ikke sikker) og bra er det. Godt gavetips, gode tips fra Eirin over her også, så kommer ikke på noe som ikke er nevnt i farten. Men tror det var Grønn Hverdag som for en god stund siden publiserte en liste med gavetips fra A til Å som slettes ikke var dum. (Har forresten linket til bloggen din på min (gronnere.tumblr.com), og håper det er greit 🙂 )

    1. Sjølvsagt! Beklagar seint svar. Bloggen har ein liten ferie akkurat no grunna flytting, jobb, tidsklemme og det som høyrer med. 😀 Så hyggeleg at du likar det du les! Grønn hverdag har mange fint tips, så den lista skal eg jaggu inn og sjekke! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s