Den gyldne omvei

Eg er på ein liten miniferie i Trøndelag med mor og mormor. Mormor kjem frå Høylandet og skal vise oss rundt der ho kjem frå. Veldig kjekt!

Trøndelag er så uendeleg vakkert. For ein vestlending er himmelen og utsikten overveldande. Ingen fjell som «avgrensar» utsikten! Berre åsar, fjord og himmel så langt auge kan sjå. Noreg er eit vakkert land.

På veg opp tok me ein tur innom Den gyldne omvei, ei rute som går over Inderøya. Her finn ein ein stor konsentrasjon av produsentar av kortreist mat og fine serveringsstadar. Me var innom Øyna og åt lunch og det var heilt magisk! Nydeleg kveite og nydeleg utsikt.

Neste gong skal me ta fleire matstopp her og eg skal passe på å ikkje vere gravid. Hehe. -Med all den deilige spekematen, osten og det lokale ølet, må eg jo få prøvesmakt! Resten av turfølget nikosa seg med lokale smaksprøvar, så det er tydeleg ein går glipp av noko!

Ha ein flott dag!

/Inga

2015/06/img_4972.jpg

2015/06/img_4967.jpg

2015/06/img_4974.jpg

2 thoughts on “Den gyldne omvei

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s