Å låne møblar

DSC_1411

Då det kom ny baby hus, måtte eldstemann vike frå sprinkelsenga. Likevel var det litt for tidleg å flytte over i stor seng, og gode råd var dyre. Gleda var difor stor då me fekk låne ei sprinkelseng av familie. Me kan utsette storesenga litt til og slepp å kjøpe og selje nok ei seng.

Å kunne låne møblar er ganske enkelt genialt. Du slepp dumme spontankjøp, kan vente litt og tenke deg om før du går til innkjøp av eit nytt møbel. I mellomtida kan du gi nytt liv til møblar som elles kanskje berre står ubrukt. Denne sprinkelsenga vart brukt av kusinene mine for over tjue år sidan, -og det er veldig veldig koseleg at sonen min kan sove i den same.

-Og viktigast av alt: å låne møblar er snilt mot miljøet og eit fint, grønt tiltak i kvardagen!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s