Morgonane me hugsar

DSC_0332

Når regnet høljar ned utanføre kjøkenglaset og gradestokken stadig kryp nedover, er det fint å scrolle gjennom bilete frå somaren. Allereie er mangelen på badetemperaturar og varme gløymd. Det er snarare dei skikkeleg fine dagane som blir hugsa! -Som denne tidlege morgonen i eplehagen. Her laga me humlepark i år. Gras, kløver og andre blomar fekk vekse fritt i staden for at me slo graset som vanleg. Humlene kom og summa rundt under epletrea.

Likevel vart konklusjonen at det ikkje er behov for ein ekstra humlehage i det som allereie er ein humlehage. Mykje blomar, frukttre og åker gir allereie humlene det dei treng, og humlene er der uansett humlepark eller ei. I staden blir eplehagen tilgjengeleg for hengekøyer og slumring under trea igjen.

-Vinn-vinn for både menneske og humler!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s