Jula varer heilt til påske

Ok, julepynten er ikkje framleis til stades, -men det tok laaang tid før den vart rydda bort i år. Medan eg tidlegare har vore klar for å rydde bort jula 1. nyttårsdag, har eg dei seinaste åra rydda den bort med litt vemod. Då ein før i tida hadde juletrefestar langt ut i januar, har jula no forskjøve seg til førjulstida og desember. Eg slår eit slag for at me held på den litt lenger!

DSC_0329

Eg skreiv i desember om julekalenderen til eldstemann som innehaldt aktivitetar i førjulstida. Det var ganske enkelt genialt då det fekk oss til å gjere mykje rart som eg tippar ikkje hadde kome lenger enn til idèstadiet viss ikkje. -Mellom anna laga me eigenprodusert julepynt.

Ein skulle gjerne tru at det er litt begrensa kva ein toåring kan lage, men med nokre ferdigutklippa sirklar, litt lim og glitter, var det i boks. Det var artig å «dusse» glitter på sirklane og grise litt (glittergriseri kan bli ganske så fint!). Etterpå laga eg hol i dei med holemaskin og tredde litt hyssing gjennom. Voila! Ekte heimelaga julepynt av ein glad barnearbeidar.  Enklare og finare blir det ikkje.

DSC_0325

Ynskjer dykk ei flott påske, -med eller utan julepynt!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s