Kvinner i sentrum

Kvinner i sentrum

Torsdag i neste veke er det eit spanande arrangement i Haugesund, som eg anbefaler alle jenter og damer å ta turen til! Haugesund kommune inviterer kvinner i Haugesund til bystyresalen kor tema er «Kvinner i sentrum». Tema er byutvikling og Haugesund si framtid som regionssenter.

Ideen kom etter at ordføraren hadde ei byvandring i sentrum før jul, kor det var kun menn blant næringslivleiarane- og aktørane. No ynskjer Haugesund kommune å høyre kvinnene sine idear, meiningar og tankar om korleis ein kan utvikle byen vidare.

Nokre av føredragshaldarane er partisekretær i Ap, Kjersti Stenseng, Gerd Kristiansen frå LO, CEO i Deep Ocean Well Martha Kold Bakkevig, gründer og klesdesignar Kristine Vikse og sentrumsleiar Camilla Klovning. Til slutt vil det vere ein panelsamtale leia av May Britt Vihovde.

Eg spår ein særs interessant kveld og eg gler meg veldig. Meld deg på du også!

kvinner i sentrum 2

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s