Vårsymfonien

DSC_0794

Skal eg gi eit tips denne helga, så er det å komme seg ut i skauen. Eg gjekk ein tur i godt lag i Djupadalen i veka. I staden for å gå på turvegen, tok me små avstikkarar inn i skogen. Der var det eit samansurium av fuglekvitter. Det var reine vårsymfonien! Veldig veldig fint og ei rask oppskrift på låge skuldre og mental pause frå kvardagen.

DSC_0830

Djupadalen er forresten eit heitt tips om du ikkje er kjend i Haugesund frå før. Eg ante ikkje at denne perla fantes før eg flytta hit. Det er eit vidunderleg fint turområde som er tilrettelagd for alle. Ein kan ta ein flott joggetur i ei av dei mange rundløypene, ein liten topptur til til dømes Presten med suveren utsikt utover byen og havet, -eller ein liten søndagstur med borna til HIL-hytta for å kjøpe vaffel. Djupadalen er blitt ein stor favoritt når me skal ut på tur.

DSC_0824
DSC_0821

DSC_0816

DSC_0813

DSC_0812

DSC_0801

DSC_0789

DSC_0788

Om du ikkje ville stikke til skogs i helga, er loppissesongen i gong! Om eg kunne ha klona meg, skulle eg gjerne ha vore fire plassar samstundes på laurdag: på loppemarknad til inntekt for Strømmestiftelsen på Vardafjell, på gjenbruksdag på Skakke i Etne eller på auksjon på AFFI Årabrot.

…men mest sannsynleg vert det Barnas Superhelg her i Haugesund. Alt til si tid! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s