Alle mann til pumpene

ek

Landbruksoppgjeret som føregår no kan vere vanskeleg å få tak på for oss som står utanføre. Samstundes er det ingen tvil om at norsk matproduksjon held på å bli styrt i feil retning. Medan ein ser ute i verda at ei industrialisering av jordbruket med store einingar, stadig aukande bruk av antibiotika, kraftfor og sprøytemiddel har store, negative konsekvensar, vel likevel regjeringa med Frp i spissen å støtte opp om eit slikt framtidig landbruk.

Matjournalist i Aftenposten, Yngve Ekern, har skreve eit leseverdig innlegg om landbruksoppgjeret og kvifor matglade byfolk bør engasjere seg for bonden i langt større grad. Det bør lesast, -anten om du er bonde eller matglad hipster.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s