Bondens kasse

I samarbeid med Bondens kasse

DSC_0978

Det er stas med alle småprodusentar rundtom som lagar mat og drikkevarer som me andre kan nyte av. Dei seinaste åra har det vore ei merkbart større satsing på lokalprodusert mat. Samstundes er det ofte ei utfordring å få oversikt over kva som finst og kor ein kan få tak i produkta.

Dette har folka bak Bondens kasse eit ynskje om å gjere noko med! Bondens kasse er ein matkasse som blir levert ein gong i månaden. Kassen inneheld lokalproduserte varer frå bønder og småprodusentar i din region.

Bondens kasse

Kassen inneheld kjøt/fisk til 2 middagar for 4 personar i tillegg til frukt, grønt, ost, pålegg, syltetøy, drikkevarer og anna godt. I tillegg får ein eit hefte med oppskrifter tilpassa innhaldet av kokebokforfattar Margit Vea og ein presentasjon av dei ulike bøndene og småprodusentane. Dette er ikkje ein middagskasse som tek sikte på å løyse tidsklemma, men snarare ein kasse som ynskjer å synleggjere lokalproduserte varer frå din region. Det er fint det!

Eg har abonnert på Bondens kasse ei stund og er særs nøgd. Det er beint fram stas å få levert smaksopplevingar frå småprodusentar her på Haugalandet, Ryfylke og andre stader i Rogaland rett på døra. Eg ante ikkje at det var så mange (og varierte) produsentar heromkring, og det er veldig kjekt å kunne støtte dei gjennom å abonnere på kassen.

Under ser de april-kassa mi som innehaldt utruleg mykje fint!

DSC_0970DSC_1001DSC_1027DSC_1014

DSC_1024

Per i dag blir Bondens kasse distribuert i fleire kommunar i Rogaland og i Asker og Bærum. Sidan lanseringa i november i fjor, har den vore i sterk vekst og dekker stadig nye kommunar.

// I samarbeid med Bondens kasse får eg dele ut ein rabattkode på 25% rabatt på første matkasse! Ein oppgir rabattkoden «notisboka» når ein legg inn bestillinga og rabattkoden varer til og med 1. juni. Stas!

Eg har fått tilbakemelding om at det er litt teknisk krøll med rabattkoden, men ein held på å ordne problemet. 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s