Regnvêrsaktivitetar og somarprat

DSC_0566

Me har Urlaub auf Balkonien denne veka og det er i grunn ganske så fint. Når sola og varmen glimtar til, naboen inviterer på Turbingo i Djupadalen med påfylgjande pizzaparty i hagen og ein går solbrent og mett heim med trøytte ungar om kvelden, treng ein ikkje så mykje meir her i livet.

Likevel er det diverre flest gråversdagar her i Haugesund om dagen og då må me slå i hjel tida. Plastelina er ein favoritt og no har ei humle flytta inn i ein hortensia eg plukka inn frå hagen. Eg elska å leike med plastelina då eg var lita, så det er godt ein får born så ein kan ta opp hobbyen igjen!

Elles skal eg i somar ha ein liten skriftleg somarprat her på bloggen. Med jamne mellomrom vil det komme eit lite intervju med ulike personar om miljø, grøne vanar, uvanar med meir. I morgon kjem den første praten,  -og det med ei skikkeleg kul og flink dame! Følg med!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s