Onkel si skjorte

DSC_0765

Me er i feriemodus i Danmark og tida står stille. Ingen dag har ein plan, grensene me sette for is og brus tidlegare i ferien er gløymt for lengst, ungane er meir nakne enn påkledde og mobiltelefonen ligg framleis ulada på dag 3.  Alt er med andre ord som det skal vere når ein har skikkeleg ferie. Danmark er akkurat slik eg hugsar det frå barndomsferiane. Saktegåande, avslappa og enormt triveleg. Når det på toppen av det heile er heimlandet til flødebollene, treng ikkje dette kvinnfolket noko meir for å trivast!

På måndag var me på Grenen og flaug med drage. Då stod eldstemann for dagens gjenbruksplagg (akkurat då var han påkledd). Han hadde på seg onkel si 24 årgamle skjorte. Kjøpt på det glade nittital og framleis like fin. Litt grov i stoffet, men behageleg som berre det.

Ti minutt etter at desse bileta vart tatt, hoppa heile ungen ut i Skagerak  Kattegat med kleda på, så så lenge fekk gjenbruksskjorta glimre denne dagen.

I morgon kjem neste somarprat. Denne gong med ein kar som ikkje akkurat er i ein bransje ein assosierer med miljøvern og klimakamp!

DSC_0772DSC_0773 DSC_0782

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s