Gløymt bærenettet? Spør etter ein banankasse!

img_20160927_203233

Då eg var tenåring hadde eg deltidsjobb på Spar. I løpet av veka hende det at folk rundt i bygda ringte inn handlelister til butikken. Kvar fredag vart  listene finlest, varene henta rundt om i butikkhyllene, nitidig pakka ned i banankassar og køyrt heim til folk av butikksjefen. Hyggelegare service skal du leite lenge etter.

Når eg no kjem på butikken og har gløymt handlenetta heime, hender det eg at eg spør om ein eller to banankassar istaden for plastposane. Det kan ein som oftast få, då butikkane berre er glade for å bli kvitt dei. -Med på kjøpet får ein ei himla nostalgisk kjensle av bygdeliv og gamle dagar!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s