Eit lite butikktips

dsc_0394

Ein butikk som har overraska meg mange gonger, er Clas Ohlson. Her finn ein mange miljøvenlege hushaldningsprodukt. Mange av produkta er merka med Svanemerket eller Øko-Tex Confidence in Textiles-merket.

Ein finn i tillegg mange fine alternativ til plast, -som oppvaskkosten i tre eg kom over i dag. Då kjøkenhandkleda våre i tillegg var mildt sagt utsletne, fann eg nokre fine nye med miljømerking. At dei også var skikkeleg julete, var midt i blinken!

Dette er forøvrig ikkje eit sponsa innlegg. Det er berre eit godt tips om du som meg, er på jakt etter gode (og lett-tilgjengelege) butikkar som har produkt som er litt snillare mot miljøet. Kom gjerne med eit vink i kommentarfeltet, om du har fleire insidetips!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s