Den finaste adventspynten

dsc_0694

Den finaste adventspynten eg veit om, er vintergrøne greiner og laukar. Granbar luktar nydeleg og laukane si sakte blomstring er stemningsfull no før jul.

Eg klypte ned mange greiner med granbar i byrjinga av november, og har hatt eit lite lager liggande utandørs. Då held dei seg like fine, og eg har tatt inn litt etter litt til bukettar og anna. Likevel var det tomt då eg skulle binde ein julekrans i helga. Etter eit Instagram-tips frå ein kreativ nabo i Etne (hei Eline!), vart det ei spontan beskjering av buksbomhekken ute. Den er vintergrøn og veldig fin å binde ein lodden krans av. Det eg hadde igjen sette eg i ein vase inne. Visstnok kan buksbom lukte litt, men eg har ikkje merka noko enda. Den får stå inne enn så lenge.

Den sjuarma lysestaken ein skimtar på biletet, fann eg på Bruktbua i Etne i fjor. Den har fått små kvite lys, og er no blitt eit adventsteikn den også.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s