Grøne videoar med grøne jenter

Bloggen Grønne Jenter er utruleg inspirerande og det er heilt imponerande kva desse jentene får til! I dag må eg tipse om YouTube-videoane deira, kor dei tek opp ulike emne. Dei er lærerike og gir haugevis med inspirasjon til å leve litt grønare.

Eg må også tipse om det nye zero waste-prosjektet som nokre av jentene held på med. Dette blir spanande å fylgje med på vidare. Når eg ser kor mykje søppel me produserer per dag, hadde det vore artig å prøvd ein light-versjon. Heilt søppelfri klarar me nok ikkje å vere enn så lenge, men eg er sikker på at me kunne ha kutta ned på mykje. Kva seier de?

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s