Valentinsdagen og bærekraftig vassflaske

Valentinsdagen er noko me aldri har feira, men etter at eg las Anne Gunn Halvorsen si bok Livet og korleis leve det (meir om den seinare!), fann eg ut at det kanskje ikkje var så dumt. Er det ei tid i livet ein treng ei påminning om å feire kjærleiken, så er det når ein står midt oppi bleieskift, nattevåk og ungar i trassalder. Det er ikkje då ein er på sitt rausaste for å sei det slik.

Då mannen leita huset rundt etter ei drikkeflaske i forrige veke, kjøpte eg denne flaska til han. Ei drikkeflaske i rustfritt stål frå 24 Bottles. Produsert under etiske tilhøve og 1% av fortenesten til selskapet går til non-profit miljøorganisasjonar. Kvar gong ein fyller flaska, unngår ein utsleppet som produksjonen av ei plastflaske fører med seg. Ikkje berre er flaska eit fint grønt tiltak i kvardagen, den ser skikkeleg snaisen ut også!

Eg vart overraska med blomar og sjokolade, så det ser ut til at mannen har lest Livet og korleis leve det han også.

Hurra for kjærleiken!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s