Mat for sjela

Det har vore mykje fin mat for sjela i det siste då me mellom anna har hatt ekstra god tid og vinterferie. Her er eit lite utval:

  • Appelsiner i lange banar. Dei er i sesong og smakar himmelsk. Skjer dei skiver, drypp over litt kesam, hakka mandler og gjerne litt honning. Akkurat no finst det ikkje betre.
  • Tusvik og Tønne Skammer seg. Eg var på showet i Haugesund og eg lever på det fortsatt. Det var utruleg artig og eg forlenga truleg livet mitt både ein og to gonger den kvelden. At Sigrid Bonde Tusvik hadde blitt matforgifta,  var det ingen som fekk med seg. Proff dame!
  • Skitur i Etnefjella i helga. Kaldt men utruleg fint. Tenk at eg vart litt solbrend til og med!
  • Kommentaren How Donald Trump Made a Norwegian Playwright The Most Important Man of the Moment på The Daily Beast. Henrik Ibsens En folkefiende skal lesast så snart som råd.
  • Å ta kaffistopp på vegen hjå vener ein ser alt for sjeldan når ein er på langtur. Me fekk servert laurdagsgraut på Ålgård på veg til Kristiansand, og kaffi i Stavanger på vegen heim. Kort men likevel godt. Bilturen kjennes enda meir meiningsfull når ein samler opp fine stunder med folk langs vegen!
  • Å gle seg til kvinnedagen. Ein viktig dag står for døra i morgon, og eg gler meg over at Haugesund byr på eit tverrpolitisk arrangement i sjølvaste Festiviteten. Eg gler meg!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s