Restejuice

Etter gårsdagen og den første frukosten (her i huset blir det tid til både ein, to og tre frukostar før alle er klare for dagen i helgene), låg det inntørka eplebåtar og halve appelsiner over alt. Slikt som nokre små personar ein gong hadde lyst på, -men som dei ikkje åt opp likevel. Det har ein tendens til å hope seg opp slike rester.

I dag gjekk alt i frukostjuicen til (den tredje) frukosten. Saman med nokre betar ingefær, nokre ekstra eple, appelsiner, -og nokre triste gulrøter nederst i grønsaksskuffa, vart det ein fin start på dagen. Juicemaskina er reine «bli ny-maskina» for frukt og grønt.

Denne ryddige illustrasjonen av frukostbordet er forresten lite representativ for korleis det eigentleg ser ut. Flytter eg meg 20 cm bort, ser det heile meir realistisk ut:

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s