Fra den ene til den andre

Sola skin i Sildebyen og eg har på meg ein arva favoritt. Denne jakka har vore innom to venninner før meg, men då den anten var for lang eller for vid, fekk eg den. Nokre gonger løner det seg å vere eit stykk langt kvinnfolk.

Det er vedig veldig kjekt med slike plagg som kan vandre litt rundt, og som ikkje blir liggande i klesskapet som eit gjenferd år etter år. Har du nokre plagg du veit du ikkje kjem til å bruke igjen, -gi eller sel dei vidare då! Så skal du sjå at nokon blir skikkeleg glade for å ta plagget i bruk. Vinn-vinn!

Med ynskje om ein flott fredag til dykk alle!

Klem frå Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s