Kolonihagen + Rema 1000 = sant

Rema 1000 har starta eit samarbeid med Kolonihagen, som er mest kjent for å levere matkassar med økologisk innhald. Det er litt uventa, men veldig flott at Kolonihagen vel å samarbeide med ein stor daglegvareaktør som Rema.

Eg har dei siste vekene smakt på nokre av produkta deira, og det er mykje lovande. Den økologiske iskremen deira, er den beste eg har smakt. Den kjem per no i fire smaksvariantar; vanilje, pistasj, jordbær og sjokolade. Sjokoladeisen har eit hint av kaffi og chili, og er allereie blitt ein stor favoritt her heime.

Kolonihagen byr også på ferdige brødblandingar. Eg laga eltefrie brød av brødblandingane. Eg fekk to brød per pose. Brøda vart bra, men som alle ferdige brødblandingar eg har prøvd, smakte brøda litt for salt. Det var litt nedtur, då eg hadde store forventningar! Det blir nok brødbaking med vanleg mjøl i staden for desse brødblandingane framover.

Trass i salte brød, gler eg meg til å smake på fleire Kolonihagen-produkt hjå Rema 1000. Per no får ein is, brødblandingar og appelsinjuice, -men fleire er på veg.

Har du smakt på nokre av produkta? Kva er di meining?

LagreLagre

4 thoughts on “Kolonihagen + Rema 1000 = sant

  1. Så bra at det kommer økomel i dagligvarebutikk, dette har gått meg hus forbi. Men kjedelig hvis det bare er ferdig brødmiks, jeg må snarest innom nærmeste rema for å sjekke melutvalget (og kjøpe sjokoladeis). Takk for oppdatering!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s