Bilseng

dsc_0418

Då eldstemann var for stor for sprinkelseng, gjorde me eit skikkeleg fint bruktkupp. Me kom over ei bilseng på Finn.no, som attpåtil haldt til berre nokre steinkast frå huset vårt. Der hadde ein tolvåring vokst ut av senga, og vår toåring var i ekstase over å få overta den. Seljaren køyrte til og med senga heim til oss! Bilen var brannbilraud, og då me monterte på eit ratt frå ein øydelagd leikebil, var bilesenga komplett.

No ser me at me snart må skaffe ei køyseng til barnerommet, då også nestemann er på veg ut av sprinkelsenga, og dei skal dele rom. Det blir nok litt nedtur å sette bort bilsenga, men me får prøve å selje inn ny køyseng som eit skip eller ein buss. Det kan forhåpentlegvis hjelpe!

Nytt autosøk er lagra på Finn. Eg håpar det vert køyseng, -nei unnskyld, -«skip» til hausten.

Ha ein flott dag!

LagreLagre

LagreLagre

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s