Nytt liv for tekstil

Gjenbruksglede er når ein får til å reparere noko ein trudde ein måtte kaste. Me har hatt eit teppe liggande i garasjen i eit år. Det hadde blitt marinert i sviskemos og anna som hadde ført til vanskelege flekkar me sleit med å få vekk. Me hadde eigentleg konkludert med at me måtte kaste teppet, men fann ut me skulle gi det ein siste sjanse.

Med sol og blå himmel, trakk eg og eldstemann teppet ut på terrassen og pirka, skrapte, spraya og børsta. Litt etter litt fekk me jaggu bort flekkane.

No er det tilbake under kjøkenbordet og er like godt som nytt! Lærdomen er; gi tinga dine ein siste sjanse og litt ekstra kjærleik før du kaster dei.

Sprayen de ser på biletet er multisprayen til C som eg plukka med meg på ein butikk i Kristiansand. Caroline Heyerdahl har verkeleg etablert seg på marknaden med dei grøne reingjeringsprodukta sine. Eg har berre prøvd multisprayen, men den fungerer særs godt på dei fleste underlag, -også tekstil, som me fekk testa i dag.

No sette me oss nett ut med eit glas vin i sola og skulle late som om det var 28 grader i Haugesund. Jaggu kom regnskuren etter fem minutt. Vestlandet er seg sjølv likt, men det positive er at me vestlendingar blir innmari gode på å gle oss over dei små ting. Som sol og vindstille i fem minutt.

Klem frå Inga som også gler seg over «nytt» golvteppe!

LagreLagre

One thought on “Nytt liv for tekstil

  1. Så bra! Dei sel C sine produkt på Ølen Møbel og eg har testa fleire av dei! Bl.a. Husvask, glass-spray og vaskemiddel for klær. Supre produkt!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s