Sy-om hjå profesjonelle

I fjor var eg på ein bruktfest der eg fann ein skikkeleg fin H&M-kjole til 100 kr. Den var for stor, men stoffet og mønsteret var så fint at eg måtte ha den med heim. Eg har ikkje turt å sy den inn sjølv, i frykt for å øydelegge den. Løysinga var å få hjelp frå profesjonelle.

Viktoriya Shulga Halleland gjorde jobben. Ho var med Symesterskapet på Nrk1 for nokre år sidan, og er fantastisk dyktig.  Eg fekk tilbake ein kjole som er skreddersydd til meg og ho har gjort ein fenomenal jobb.


Viktoriya har opna systove i Etne og tek små og store oppdrag. Ho anbefalast på det sterkaste!

Og til de som ikkje bur i køyreavstand frå Etne; det finst mange dyktige syarar rundtom som kan ordne det ein ikkje tør å begi seg ut på sjølv. Antagelegvis har du (som meg) fleire plagg som skulle vore sydd inn, sydd ut eller reparert. Med hjelp frå profesjonelle kan dei gamle kleda dine bli nye på null-komma-niks.

 

LagreLagre

LagreLagre

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s