Tilbakeblikk

For eit år tilbake, tok eg desse bileta i Etne. Haustblad frå dei fine lønnetrea og dei siste blomane frå bed og åker.

Me tek ein minitur inn til helga for å feire ein liten kompis, men også for å merke juletre i skogen. Den første juleførebuinga kjem tidleg, men den er ikkje mindre koseleg av den grunn. Eg pleier alltid å syns at førjulstida kjem for raskt, men i år gler eg meg sånn til jul, at eg må gå u-sving rundt pepperkakene på butikken. -Berre ein månad igjen!

Ha ein fin torsdagskveld!

Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s