Piggdekktid

Vintersyklingssesongen starta for alvor i går, då det brått var speilblank is på veg til jobb. Mannen hamna på sjekk hjå legen etter å ha falt på sykkel på glatta. Piggdekk var ikkje sett på sykkelen enda, og heldigvis gjekk det godt denne gongen. Eg unngjekk den store faren, då eg ikkje hadde fått montert lykt på sykkelen enda. Eg tok beina fatt og lista meg til jobb på glatta. Puh! Redda av eiga prokrastinering!

Uansett, no må piggdekka på. Me har hatt det på ein sykkel tidlegare, og det var som ein draum. Me var del av eit piggdekkprosjekt for Sykkelbyen Haugesund-Karmøy, og fekk teste eit par piggdekk ein vintersesong. Det var utruleg artig og gav meirsmak. Det kan du lese meir om her.

No treng me eit par dekk til dei to hybridsyklane. Spørsmålet er; billig eller dyrt? Er det stor skilnad i kvalitet? Kom gjerne med innspel om du har nokre erfaringar. 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s