Luke 3 / Anne Marthe Widvey

Foto: Anne Marthe Widvey

Anne Marthe Widvey er livsstilsbloggar, instagrammar og fotograf frå Karmøy. Ho byr på inspirasjon innan mote, mat og reiseopplevingar på den populære bloggen sin. Frå mars neste år satsar ho for fullt, og skal jobbe med dette på heiltid. Det er imponerande!

 1. Er du oppteken av klimasaka, og når starta eventuelt dette engasjementet?

  Ja, det vil jeg nå si. Jeg er ikke en av de som er mest engasjert, men jeg prøver å følge med og liker å ha kontroll på hva som er bra for miljøet. Når dette startet har jeg ikke anelse om. Sikkert når jeg var såpass gammel at jeg visste hva miljø er og hvor viktig det er å ta vare på det.

 2. Kven har ansvaret for å løyse klimautfordringane? Styresmaktene eller enkeltpersonane?

  Vil nå tørre å påstå begge deler? Jeg mener nå politikerne har et stort ansvar for det norske folk å gi nok informasjon, ta valg som er miljøvennlige og passe på at vi går den rette veien. Vi som enkeltpersoner har jo selvsagt noe å si også. Det er bedre at en person gjør noe for miljøet, enn ingen. Alle kan bidra litt.

 3. Korleis kan unge bloggarar bidra til å auke engasjementet rundt klima og miljø?

  Det kommer jo helt ann på hvilken blogger det er snakk om. Blogger du om mote, kan du oppfordre til shoppestopp. Er du reiseblogger, kan du vise ulike turer på sykkel, med buss etc. Viser man at det er gøy og at det er ulike fordeler med å være miljøvennlig, kan jo leserne bli inspirert/ påvirket på en positiv måte.

 4. Kva er din minst miljøvenlege vane?

  At jeg handler en del varer med plast og ikke sorterer nok søppel.

 5. Kva er din mest miljøvenlege vane?

  Min mest miljøvennlige vane er nok det at jeg ikke spiser kjøtt og er glad i gjenbruk.

 6. Kven er Noregs mest inspirerande person når det kjem til klima og miljø?

  Godt spørsmål! Det vet jeg dessverre ikke.

 7. Kva er den viktigaste juletradisjonen for deg?

  Jeg ikke har noen tradisjoner. Ikke spiser jeg pinnekjøtt, ribbe eller kalkun. Samboeren min og jeg reiser vanligvis bort i desember og ellers tar jeg julen som den kommer. Den eneste tradisjonen jeg har, er at jeg alltid donerer bort totalsummen jeg gir i gaver til ulike organisasjoner som f.eks. Dyrebeskyttelsen, Asfalt, Kirkens bymisjon og Noah.

 

Takk for praten Anne Marthe Widvey, -og god jul!

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

One thought on “Luke 3 / Anne Marthe Widvey

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s