Klimafestivalen § 112

Hevstemmen_nkn_bred
Foto: Nkn.no

Akkurat no pågår Klimafestivalen § 112. Den er frå 17.-28. januar i år, og er ein festival i regi av Norsk klimanettverk. Norsk klimanettverk arrangerer nokre av kjernearrangementa i løpet av festivalen, medan resten av programmet er laga av frivillige. Det er små og store arrangement over heile landet. Den komande veka kan du mellom anna delta på klesfiksedag i Trondheim, klimapoesiopplesing og konsert med Moddi i Bikuben i Oslo, byvandring med klimavri i Molde, informasjonsmøte om mindre matkasting i Asker, stand-up-arrangement i regi av Fjorden ren i Hurum, foredraget Litteraturen og klimakrisen i Tromsø, bytte- utleige, -og bruktkjøp-kveld av skuleballkjolar i Bergen, og mykje mykje meir. Fullt program ser de her.

Så vidt eg ser og veit, er det ingen arrangement i Haugesund i år. Det må me gjere noko med til neste år!

Her byrjar «flonso» å takke for seg, -og det blir feira med ny-brukt genser! Genseren var eigentleg på veg til Fretex, men vart i siste liten tilbydd meg. Tusen takk! Det er minst like stas å få brukte klede som nye! Bak meg ser de ei av årets julegåver. Eit svindyrt kunstverk som no pryder trappeoppgongen. Meir om kunstverket og kva eg måtte betale for det, kjem til veka! Kik gjerne innom seinare i dag. Då kjem ein litt forsink Mat for sjela-post for veke 3.

/Inga

LagreLagre

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s