Drikkeflasker i glas

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEin treng som oftast ei drikkeflaske, anten ein sit på jobb, er på trening, skal på tur, eller berre skal ha ei ståande på kjøkenbenken heime for å minne om væskeinntaket. Det er også fint for miljøet, då ein slepp å kjøpe plastvassflasker i butikk. Då me også er så heldige å bu i eit land der det renn reint og velsmakande vatn frå springen, treng ein ikkje noko meir enn ei trofast flaske ein kan bruke igjen, og igjen og igjen. Det finst mange fine alternativ til plast på marknaden no, i glas, stål og bambus.

Eg var lenge skeptisk til drikkeflasker i glas. Knuste dei ikkje lett? Og var det ikkje litt skummelt om dei knuste, -men ein ikkje oppdaga det og fekk i seg glasbrot? Eg kjøpte likevel ei glasflaske for nokre veker sidan, -og den har blitt favorittflaska. Passe stor og med vernande silikonsokk rundt. For meg som er dårleg på å drikke vatn, er den ei god påminning og den har fått fast plass på kontorpulten. Det beste med glasflasker, er likevel at vatnet faktisk smakar vatn! Ofte når ein drikk frå plastflasker eller flasker i metall, vert vatnet smakssett av flaska, -men det slepp ein her.

Ei anna glasflaske me har, er den raude frå Hadeland glassverk. Den har eit tekstilcover rundt seg og er også veldig god og fin. Behandler ein dei litt forsiktig, held dei lenge. Til tur og meir robust bruk er det gjerne lurare å gå for ei stålflaske.

Den rosa flaska frå Bkr kjøpte eg på sal hjå Kicks, men eg veit ein kan få tak i dei fleire stader på nett også, -mellom anna hjå Agent M. Hadeland glassverk-flaska kjøpte eg i ein bokhandel på Gardermoen, men ein kan også få kjøpt den på nett her.

/Inga

LagreLagre

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s