Svanemerka ull

Pierre Robert er særs populær når det kjem til ullundertøy til born. No har dei blitt Svanemerka, -noko som betyr at både dyrevelferd, produksjonsmåte, materiala kleda er laga av og innpakkinga er innanføre Svanemerket sine strenge miljøkrav. Det er flott!

Då vinterferien vår måtte utsettast grunna sjukdom, har me minivinterferie i Etne denne helga. I dag vart det både alpint i Røldal for to i familien, aking for den minste og lang skitur til Oddavarden på Seljestad i godt lag for meg. I morgon ventar skitur på Olalia. Dette gjer godt for sjela!

Då den eldste har vekst ut av langrennsutstyret, lånte me både fullt alpintutstyr og langrennsutstyr hjå Skattkammeret i Haugesund. Det er eit utruleg flott tilbod som har blitt særs populært. I staden for at alle må kjøpe etterkvart som ungane veks, kan ein låne topp utstyr for ei veke. Slike tilbod er gull verdt og positivt for miljøet. Meir om Skattkammeret kjem i eit eige innlegg.

Ha ein fin kveld!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s