Dei beste tinga i livet er ikkje ting

Om du stadig går og leiter etter nøklar, lommebok, mobiltelefon, ladarar (tja, den lista er uendeleg) som meg, bør du også lese De beste tingene i livet er ikke ting av Liv Loftesnes og Yngvar Andersen. Den er interessant og tankevekkande om kva som skjer om ein reduserer antal ting i huset sitt, -og beheld berre det ein verkeleg bruker og er glad i. Mindre rot, meir tid, pengar og energi til å fylle dagane med dei beste tinga i livet, -som ikkje er ting. Eg vart frykteleg inspirert!

Forfattarane har også ein blogg der dei poster tips, oppskrifter med meir. Den er vel verd å stikke innom!


If you constantly find yourself searching for your keys, wallet, mobile phone, chargers (oh, the list is endless) like me, you should read the book «The best things in life aren’t things» by Liv Loftesnes and Yngvar Andersen. Interesting and thought-provoking on the consequences of reducing the number of things in your home, -and only keeping what you really use and love. I was really inspired! 

Liv and Yngvar also has a blog where they post interesting tips, recipes and more. A blog worth following!


 Har du lest denne boka, Konmari-metoden eller andre rydde-bøker? / Have you read this book, the Konmari Method or other books on decluttering your life? 

/Inga

LagreLagre

LagreLagre

2 thoughts on “Dei beste tinga i livet er ikkje ting

  1. Noe av det vanskeligste jeg vet er å finne balansen mellom å ikke ville ha for mange ting, og å ha lyst på alle de fine tinga man ser i butikken. Må bli flinkere på å prioritere førstnevnte!

    1. Hehe, eg kjenner meg igjen! (Heldigvis) har me flytta 2-3 gonger dei siste ti åra, noko som har ført med seg fleire sorteringsprosessar. Det har hjulpe på! Men litt leit om ein må flytte for å få det til. 😄 Det er godt det finst slike bøker som eit alternativ dytt!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s