Forsmak på vår

Våren banar seg sakte veg utanføre vindaugene våre etter ein lang vinter. Heldigvis starta me tidleg innandørs! Greinene eg samla i hagen i Etne, etter at mor mi beskjærte epletrea, blomstrar. I kjøkenvindauget veks sukkerertene som sonen min sådde for nokre veker sidan. Våren er eit lite eventyr kvart år!


Spring is slowly making its way outside our windows after a long winter. Luckily we started early indoors! The branches I gathered in the garden in Etne, after my mother trimmed the apple trees, are blossoming. In the kitchen window, the snap peas sown by my son a couple of weeks ago, are growing each day. Spring is a little adventure each year!


Ha ein fin dag! / Have a nice day!

/Inga

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s