Bloggen kjem tilbake

Først av alt, tusen takk for alle tilbakemeldingar og ynskje om at bloggen skulle komme tilbake! Eg var ikkje klar over at så mange sette pris på den. Det gler meg voldsomt.

Eg har sakna å skrive og dele engasjementet mitt. Det er min litle fristad der eg får «tømt meg» for miljøvenlege tips og triks, men også kor eg får utruleg mange innspel frå dykk kloke menneske som fylgjer meg. Bloggen kjem altså tilbake. Den er i og for seg eit overskotsprosjekt, så det er ikkje sikkert det kjem innlegg kvar veke, ei heller kvar månad. Men kjem det ikkje innlegg ein periode, så betyr det ikkje at engasjementet er dalande. Snarare tvert i mot! Livet går berre av og til i racerfart, -noko sikkert fleire av dykk har erfaring med! Hehe.

Har de innspel om tema for blogginnlegg, saker eg burde ta opp eller finne ut av, legg gjerne igjen ein kommentar her, på Instagram eller på mail. Det blir eg veldig glad for!

Me bloggast!

Klem frå Inga 🙂

Frå ein av mange fine somarmorgonar i Mandal. Krabbeteinetrekking med dei to kråkebollene mine.

2 thoughts on “Bloggen kjem tilbake

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s