Rask pizza for utolmodige sjeler

Når me ikkje har tid eller lyst til å lage pizzadeig (eller rett og slett er litt for surrete i topplokket til å planlegge, etter å ha starta på jobb igjen), er den kjappe løysinga å bruke kjøpe-tortillalefser. Dei vert kjempegode og supertynne pizzabotnar!

Pizzasaus lagar me som oftast ved å tømme ein boks hermetiserte tomater i eit dørslag så mykje av vatnet renn av, for så å mose dei. Men, i går kom eg over ei enda kjappar løysing på Coop Obs. Desse økologiske tomatene smakte veldig godt og konsistensen var tjukk nok til å smøre utover. No skal berre restene etter fredagstacoen på toppen, så er me klare.

Ha ein fin laurdagskveld!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s